http://img.tebyan.net/big/1390/09/20111126123721510_moharam-12.jpg
http://img.tebyan.net/big/1390/09/20111126123721510_moharam-12.jpg








امام خمینی: همه باید نظر خودشان را بدهند /

و هیچ کدام هم برایشان حتی جایز نیست که یک چیزی را بفهمند و نگویند.

/ باید وقتی می فهمند، اظهار کنند. /

این موافق هر که باشد ، باشد ، مخالف هرکه هم باشد ، باشد. /

( صحیفه امام،ج13،ص102)

آفـتـــاب در زنـجـیـــر! ... (اگر از آفتاب بیم نداشتند ، هر شمعی را گردن نمیزدند! ...) - هیچکس نباید گرسنه بماند ...



آفـتـــاب در زنـجـیـــر! ... (اگر از آفتاب بیم نداشتند ، هر شمعی را گردن نمیزدند! ...)







نوشته شده در تاریخ سه شنبه 1 مهر 1393 توسط عـبــد عـا صـی


 


 

  هیچکس نباید گرسنه بماند ... 

  جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید

  بسم الله الرحمن الرحیم 

آمار نشان می دهد که روزانه 30 هزار تن زباله در مالزی تولید می شود که حدود 50 درصد آن ناشی از اسراف مواد غذایی و زباله های آشپزخانه است که هفت و نیم برابر یک زمین فوتبال را پر و هفت و نیم میلیون گرسنه را سیر می کند.
براساس آمار میزان
زباله های آشپرخانه و مواد غذایی مالزی در سال 2009 حدود 930 تن (برابر با 930 هزار کیلوگرم برنج) ، در سال 2011 به دو برابر رسید و اکنون آمار نشان می دهد روزانه این میزان به 15 هزار تن در روز رسیده است که سهم هر نفر از جمعیت 30 میلیونی مالزی نیم کیلوگرم زباله موادغذایی و آشپرخانه است.
سهم شهر کوالالامپور به عنوان پایتخت اقتصادی مالزی و مرکز گردشگرپذیری اصلی از زباله های مواد غذایی سه هزار تن است و این آمار نشان می دهد بین 10 تا 15 درصد از مواد غذایی مالزی روزانه هدر می رود.
انجمن مصرف کنندگان مسلمان مالزی نیز روز شنبه از دولت این کشور خواست اسراف کنندگان غذا را مجازات و جریمه کند تا از هدر رفتن مواد غذایی در این کشور جلوگیری شود.
به نوشته روزنامه استار، وی یکی از عواملی اسراف بیش از اندازه در مواد غذایی در مالزی را
رستوران هایی اعلام کرد که به صورت سلف سرویس غذا ارائه می دهند و بسیاری از مشتریان غذاها را حتی بدون اینکه مزه کنند دست نخورده رها می کنند.
رییس انجمن مصرف کنندگان مسلمان مالزی، گفت که در بسیاری از کشورهای پیشرفته از جمله ژاپن برای غذا ارزش خاصی قائل هستند و اگر در رستوران هایی که به صورت سلف سرویس خدمات به مردم ارائه می دهند، غذایی برداشته اما مصرف نشود، فرد مصرف کننده به اندازه غذای مانده جریمه می شود.
این مقام مالزیایی تصریح کرد که به منظور جلوگیری از اسراف غذا باید قوانینی برای رستوران ها، هتل ها و همچنین افراد جامعه وضع شود.
هدر دادن غذا در مالزی تنها محدود به مصرف بیش از اندازه و یا غذای دست نخورده نمی شود، بلکه در
برخی از موارد خرید مواد غذایی به اندازه ای زیاد است که تاریخ مصرف آن منقضی می شود.
کارشناسان معتقدند اسراف مواد غذایی هم در چرخه تولید هم در چرخه مصرف انجام می شود، به طوری که آخرین گزارش های جهانی نشان می دهد سال 2013 میلادی نیمی از مواد غذایی در جهان هدر رفته است.
آمار سازمان ملل نیز گویای این امر است که حدود یک سوم از مواد غذایی جهان برابر با یک میلیارد و 300 میلیون تن از تولید سالانه هدر می رود.
کارشناسان مالزیایی به مردم هشدار می دهند عادات و الگوی مصرف مواد غذایی خود را تغییر دهند وگرنه در پرتو افزایش قیمت و کمبود مواد غذایی این کشور بحران مواد غذایی را تجربه خواهد کرد.
آمار وزارت بهداشت مالزی نشان می دهد 30 درصد از شهروندان این کشور چاق و 30 درصد دیگر دچار اضافه وزن هستند. 

  متن کامل 

  تهیه وُ تدوین : عـبـــد عـا صـی 





درباره وبلاگ




گر در طلب لقمه نانی ، نانی /

گر در طلب گوهر كانی ، كانی /

این نكته رمز اگر بدانی ، دانی /

هر چیز كه اندر پی آنی ، آنی ...

مـــولانـــا

===============

امام خمینی:

همه باید نظر خودشان را بدهند /

و هیچ کدام هم برایشان حتی جایز نیست که یک چیزی را بفهمند و نگویند. /

باید وقتی می فهمند، اظهار کنند. /

این موافق هر که باشد ، باشد ، مخالف هرکه هم باشد ، باشد. /

( صحیفه امام،ج13،ص102)

آخرین مطالب
آرشیو مطالب
نویسندگان
ابر برچسب ها
پیوند های روزانه
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :